Plaid breien hoeveel wol

Simpelweg omdat een breinaald bij lange na de breedte van de deken niet haalt en om allemaal. Deken breien – Een heerlijke woondeken is nooit weg en hoe gaaf is deze van Phil. Dit lontgaren bestaat uit wol en acryl en is uitstekend.

Een super zachte deken haken van XXL wol , ik deed het en kijk wat voor. XXL deken breien , haken, lontwol, chunky wool deken, woon deken .

Voor extra dik brei – en haakwerk voor o. Lontwol is een niet-gesponnen en getwijnde wol. Voor een warme woonplaid , waar je heerlijk in weggedoken op de. Weer een lekker warme plaid om te breien met wol van de Zeeman. Het patroon is heel makkelijk, gewoon recht en averechtse steken. Breipatroon plaid of kleed is ongeveer x m. Petra gaat aan de slag met Phil Big en maakt een prachtige deken.

Hoeveel bollen wol heb je hiervoor gebruikt.

Met dit gratis breipatroon kan je een woondeken breien met strepen. Met dit leuke gratis breipatroon kun je een eenvoudige deken breien van een bol wol. Maar voor een kussen van 45cm en andere wol gebruikte ik 3. Missschien heeft Hinke wel een goed advies voor je, die is expert in het plaids breien. Ik nam mijn rondbreinaald nr 5mm met een lange draad (150cm). En ik rekende uit hoeveel steken ik moest opzetten.

De eerste fout die ik maakte is dat ik . De reuzen deken die ik maakte van mega dikke wol en reuzen naalden 🙂 Ik ben er zooooo. Het enige dat je nodig hebt om het plaid te breien , is lontwol (in wit of kleur) en je arm. XXL Breien met extra dikke lont wol : Supersnel en heel leuk!

Met een kilo kun je ook een plaid breien voor een baby dekentje. Op zoek naar handige en praktische tips over breien , hoeveel je nodig hebt of inspiratie? De hoeveelheid wol die u gebruikt is afhankelijk van de wol en de manier waarop u de wol verwerkt.

Op deze DROPS video laten wij u zien hoe u met armbreien een deken kunt maken. Brei je eerste wollen deken met je armen. Je kunt lontwol breien en haken met extra dikke pennen.

Gewoon de lontwol breien op je eigen armen! Een gebreide deken: heerlijk voor thuis! De afmetingen van de deken is ongeveer 155cm x 135cm groot.

Het is helemaal in om jouw eigen plaid met XXL lontwol te maken, je zou er ook een. Helaas hadden ze mijn favoriete wol niet meer bij zeeman of wibra en is het op . Een deken haken, het leukste wat er is! Aan mijn eerste deken ben ik een aantal jaren geleden begonnen.

Het was mijn bedoeling om een deken . Samen met onze XXL breinaalden kun je zelf je eigen grof gebreide plaid breien. Dit is mede afhankelijk van de naalddikte en meters wol per kilo. Deze 1 zuivere merino lontwol is heel goed geschikt om mee te breien of te haken. Makawoo geeft diverse workshops met wol : xxl lontwol plaid breien xxl . En met die grote breinaalden en dikke wol zie je snel resultaat, super leuk. De breinaalden kocht ik bij Wol -Uniek.

Mag ik vragen hoe groot de deken is en hoeveel bollen je hebt gebruikt?