Matte lak poetsen

Heeft iemand ervaring met t reinigen van matte lak ? Ik heb er ook aardig wat beschadigingen op die ik er met gemak uit kan poetsen. Vandaag wezen kijken bij de lokale FM naar de Sensa Trentino. Wat mij opviel waren de vette vingers die achterbleven op de matte lak.

Onderhoud Lak ( mat zwart) mrt.

Mat zwart poetsen – Wielertoerist. Paoloschreef: Mijn Bianchi is mat zwart. Alleen door gebruik van de juiste onderhouds producten kan dit mat effect langdurig in . Welkom op onze site over autoverzorging: autoliefhebbers, perfectionisten, gepassioneerden en iedereen die ervan geniet om zelf de auto eens goed te . Het matte effect mag immers in geen geval verloren gaan en . Hoewel deze matte lakken voldoen aan dezelfde eisen die BMW stelt aan al hun lakken zijn er toch een paar punten waar je op moet letten.

Alles ruim op voorraad tegen een goede prijs, dus een snelle levering.

Op mijn racefiets heb ik matte witte lak , zeer besmettelijk. Het is geen scherpe kras door . Ik was de fiets gewoon met water en een beetje Dubro afwasmiddel. Die van mij heeft een laag mat te blanke lak. Deze kan ik gewoon poetsen. Heb je dit niet, dan zou ik hem gewoon met een spons en een . Matte lak reiniger (AUTOSOL).

Krachtige multifunctionele reiniger voor matte lakken om vet, vuil , insecten , vogel- en spinnenvlekken te verwijderen. Zelfs met normaal poetsen moet je erg opletten, voor je het weet heb je een . Bestaat er iets waardoor vuil niet hecht op matte lak ? Heb eigenlijk geen zin om na ieder ritje een half uur te poetsen op het frame. Mijn nieuwe 2GTi BPS is voorzien van de matte Ice Silver textuurlak.

Omdat het wassen en onderhouden van een matte lak nieuw is voor . Poetsen dat wordt een heel ander verhaal, ik ben op internet nog niet iets. Voor een goed onderhoud van de matte autolak , carwrapping of folie raden wij aan om dit wekelijks professioneelte laten reinigen en poetsen.

MATTE AUTO WASH Waarom dit product kopen? Nieuwe en verbeterde streepvrije formuleOntwikkeld voor matte wrap, matte lak en satijnen finishes meer . De Morgan Blue Carbon Cleaner is geschikt voor matte carbon fietsen.