Auto verf rollen

Maar nu had ik eigenlijk een vraag mbt tot mijn eigen auto. Je kunt geen autolak gebruiken om hoogwaardig te kunnen rollen. Industrielak koop je bij de betere verfspeciaalhandel. Daarna de auto vol in de (hoogglans) verf zetten met een goede -niet te kleine- kwast(en) en luchtig narollen met een schuimroller.

Ik ben van plan mijn auto te rollen nadat ik alle deuken eruit geplamuurd heb.

Nu is de vraag hoe kan ik dit het beste aanpakken en wat voor . Als een klassieker zo diepgaand gerestaureerd is dat er over de hele auto een. Deze lakken worden het strakste als je ze met een zachte roller verwerkt of na . Dus heb ik het plan opgevat om de auto in een ander kleurtje te rollen. Ik wil dit eigenlijk doen met histor lakverf voor buiten.

Ik zoek verf om mijn auto te rollen , zowel het metaal als de plastieken bumpers. Er wordt deftig gewerkt: netjes schuren, ontvetten, primer en .

Kan je als je de goeie metaallak koopt een auto verven met bv een roller. Ja dat kan natuurlijk maar is het verantwoord? Iemand ervaring en tips over het mat zwart maken van een auto ? Rollen verbruik je het minste verf mee en je kunt toch een erg mooi . Ik heb gekeken of ik hem zou gaan laten spuiten, plastidippen of dat ik hem zelf verf. Spuiten vind ik veel te duur voor wat de auto kost, . Zelf auto fatsoenlijk spuiten, iemand dat al eens.

Auto zelf spuiten berichten jun. Bekijk onderwerp – Eend verven met roller forum. Als je de juiste verf neemt en er wat owatrol doorheen mietert geeft het. Bij het verfrollen heeft u geen mondkapje nodig.

Leg krantenpapier om de auto heen om vervuiling van de grond te voorkomen. Ik ga binnenkort aan mijn truck plaatwerken. Ik heb jaren spuit ervaring maar dit word mijn 1e project waar ik de auto gaat rollen.

Het is eigenlijk gewoon mijn favoriete kleur.

Ik heb ooit mijn auto zo geverfd en ik was er best tevreden over. Schuimroller , traditionele roller voor synthetische verven. Met in terpetine oplosbare verf of watergedragen en welke blanke. Ik zat er alleen aan te denken om de auto (witte 1in dit geval) te rollen , .